Δεχόμαστε αιτήσεις προγραμματιστών!

Σας ενδιαφέρει το Καλοκαίρι του Κώδικα για την Ελευθερία? Υπέροχα, πρώτα θα χρειαστεί να εγγραφείτε στη σχετική λίστα ταχυδρομείου για όλα τα νεότερα ώστε να μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με το εγχείρημα, δείτε την ιστοσελίδα μας στο

Δεχόμαστε αιτήσεις προγραμματιστών!

Θέλετε να αποζημιωθείτε για μια γεμάτη νόημα και έμπνευση εργασία? Λοιπόν έχουμε μια φοβερή λίστα με σπουδαίες ιδέες από την οποία μπορείτε να διαλέξετε. Αν για να δουλέψετε σε μία από τις υποβληθείσες προτάσεις του FSoC, μπορεί να επιλεχθείτε ώστε να λάβετε χορηγία για να το πραγματοποιήσετε. Ρίξτε μια ματιά και καταθέστε την αίτηση σας σύντομα. Θα εργαζόμαστε με διάφορες ριζοσπαστικές οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης ώστε να καθορίσουμε τη καλύτερη εφαρμογή και θα ανακοινώσουμε τους νικητές μόλις αυτό ολοκληρωθεί.

Για να κάνετε αίτηση εργασίας σε κάποιο σχέδιο, σιγουρευτείτε πρώτα να εγγραφείτε στη λίστα ταχυδρομείου fsoc-talk ώστε να μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα στο σχέδιο. Ύστερα, για να κάνετε αίτηση για πιθανή χρηματοδότηση ώστε να δουλέψετε πάνω σε ένα προτεινόμενο σχέδιο, επισκεφθείτε τις σελίδες fsoc-coders και ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί.

Οι προθεσμίες πήραν παράταση!

Το καλοκαίρι μας έκανε τεμπέληδες, οπότε το χρονοδιάγραμμα άλλαξε, ώστε να μας δώσει χρόνο να κολυμπήσουμε σε λίμνες, να κοιμηθούμε σε λιβάδια με τουλίπες και να κάνουμε ποδήλατο! Η προθεσμία για τη κατάθεση νέων προτάσεων έχει τελειώσει, και ευχαριστούμε όλους όσους κατέθεσαν προτάσεις για σχέδιο!

Πλέον δεχόμαστε αιτήσεις από προγραμματιστές που θέλουν να δουλέψουν σε αυτά τα σχέδια έως την 20 August.

Για όλες τις λεπτομέρειες στο αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα, δείτε το χρονοδιάγραμμα προγράμματος