Primer correo

L’especulació amb diner públic, la falta de transparència i la falta de democràcia i participació tenen la seua màxima expressió el cap de setmana vinent (24,25,26 de juny) als POBLES DE LA MAR, on conviuran els privilegis i malbaratament de la F1 amb la degradació i l’abandonament del Cabanyal.

L’ acampada començará el Divendres 24, a les 18:00 en la Plaça Martí Grajales ( plaça junt al Mercat del Cabanyal ) i anirem caminant a … Lorenzo de la Flor ( Antic Mercat ), on acamparem Divendres, Dissabte i Diumenge, fins a l’hora de sopar ( de sobaquillo ).

Está previst per al cap de setmana tallers i activitats de grafisme, pancartes, murals, contacontes, composició de cançons, “portes a les portes”… Accions al Cabanyal, una Bicifestació el Dissabte de matí i la nostra carrera de cotxes.

Xarrades sobre Formula 1, Afectades Hipoteques, València i la façana marítima, CSU Infancia al Cabanyal. Assamblees i l’Assamblea de Barris el Diumenge.

A banda de musics com Miquel Gil, Pau Alabajos, Orxata Sound System, Bausalva i Nel.lo, " Mitrofan y la Burbuja Inmobiliaria", la Xaranga Indignada, La rana Mariana, Banda Locura, Corrupzilla… Balladores de flamenc, “Free Up” i contarem amb l’actuación de Pau Blanco.

De totes formes, estigues atent i atenta perque en no rés penjarem la programació definitiva, en horaris i localitzacions, del cap de setmana.

Recorda que no podem quedar-nos indiferents a aquesta realitat, i per això estem organitzant una acampada al Cabanyal, un barri històric que l’Ajuntament vol destruir per especular.

És molt important que estiguem tots i totes allí. Anima’t," ix al carrer i participa, no n’hi ha rés davant d’un poble unit, alegre i combatiu! "

Ens vem el cap de setmana al Cabanyal!!

Segundo correo

Muy wenas!!!

Me alegra un montón que hayais decidido participar en esto, muchas gracias!!

Se ha organizado un finde entero de actividades (conciertos, talleres, charlas, cine de verano, acciones, bicifestación…) en el Cabañal como alternativa y protesta a la fórmula 1, adjunto la programación definitiva, va a ser anorme!!!, además te pido por favor que le des la mayor difusión posible. Se mostrará que el Cabañal es un barrio vivo y activo!!

Te cuento:

La historia es salir del paseo marítimo a las 19.30h a la altura de la para de tranvía de Les Arenes por travesia Pescadores y calles de alrededor (habrá alguien de organización guiando y con chaleco de seguridad) hasta la Plaça de Llorenç de la Flor (la del teatro de marionetas La Estrella), donde se juntará con mani amenizada por colles de tabals i dolçaines que vienen desde Malvarrosa y con mani amenizada con la xaranga indignada que vienen desde el Grau (Les drassanes)…
Se sale a las 19.30h porque nos juntamos sobre las 20.30h en esta Plaça emblemática con el resto de manis… si necesitáis algo decidnos!! Mi teléfono es el 620 485 394, César.

No disponemos de fondos, todo se está montando sin dinero alguno, por la causa!!

Muchas gracias por vuestro apoyo y vuestro salero

Tercer correo

Hola Adela,
Acabo de hablar con Laia, para quedar para el viernes por el tema de hacer el pasacalle en contra F1 y la acampada del Cabanyal.
Estaba un poco apurada (Laia) porque en un principio han pensado que fueramos juntos, pero después (creo que el muchacho de kultrum)decía que las batukadas (Kontratuka y S’ambalà) nos íbamos a solapar y tal. Yo creo que no hay problema porque vayamos juntos, primero toca una un tema y después la otra otro, ¿no? que querían que tocásemos juntos pero no se les había ocurrido que a la vez no podíamos tocar, no sé, a vosotras que os parece?
Bueno, me ha dicho que salgamos del Mahyem hasta Lorenzo la flor (teatro la estrella) y que nos imaginemos nosotras un poco el itienrario. La hora a las 19.30h.
Venga si tenéis algún problema en tocar con nosotras nos lo decís, y si no pués igualmente nos lo decís, pá que sepa que has leído el e-mail. Si no mañana te llamaría a la Mandra.
Besos
bego