ACTA ASSEMBLEA CIUTAT VELLA I BOTÁNIC Dimecres 22 de juny 2011
Assisteixen 33 persones
Castellano: abajo.
Punts a tractar:

1-Dia, hora i lloc per a les properes assemblees
2-Aprovació de l’acta anterior, contingut i forma d’aprovació d’ara endavant.
3-Informació de l’assemblea de-entre barris
4-Difusió diumenge 26(dia Corpus)
5-Accions d’adhesió al Cabanyal en relació a la Fórmula 1
6-Informació de les comissions
7-Moderació llista de correu.

Acords
1-L’assemblea de CViB serà ELS DIJOUS A les 20H al Mercat Central (entrada C/ Palafox)
2- S’aprova l’acta anterior.

-S’acorda que en les actes es posaran els acords i els temes pendents; no els debats, per abreujar-les.

-S’acorda que d’ara endavant i per agilitar l’assemblea, cada persona llegirà l’acta a casa i que en l’assemblea solament es comentaran les aportacions (el que puga faltar, els errors etc.) per aprovar-la.

-S’acorda que en els punts a tractar es prioritzarà (posant abans) els temes de comissió de barri.

3- Informació de l’assemblea de-entre barris i acords.
-Propera assemblea entre barris: al Cabanyal, diumenge dia 26, 18h. Plaza del Doctor Lorenzo la Flor. Aniran Mario i Carol.
-S’acorda la proposta de l’assemblea CViB perquè l’assemblea de-entre barris siga els dissabtes a les 20h.
-Concentracions el dia 9 de cada mes en suport als detinguts.
-S’informa que s’estan fent grups de consum per posar en contacte directe als agricultors i consumidors (i més coses)
-Es va proposar posar bústies de suggeriments en places i mercats perquè la gent opine sobre el 15-m, propostes de millora.
-Es va proposar la realització d’un video sobre barreres arquitectòniques.
-Es comunica que l’associació de jubilats està oberta a participar.
-S’informa de les accions previstes en Cabanyal amb motiu de la fórmula 1
Info. de reunions, bicifestaciò (http://www.facebook.com/event.php?eid=118434964911041) i altres accions per als dies 22, 23, 24, 25 i 26 de juny en: poblatsmaritims15m.foroactivo.com

- María, de la comissió d’anàlisi i suport de la plaça i també membre de CViB, informa:
a) Xarxes. El moviment (la majoria de les ciutats, assemblees de barri, comissions i pobles) està utilitzant n-1( http://n-1.cc) com a eina de treball, fòrum, xarxa social i blog, suggereix que decidim si ens sumem o ens quedem amb les que ja tenim (pendent)
Ruta per fer-se perfil en n-1: recomana entrar en acampadavalencia.net- punxar en àgora-xarxes socials ( a la dreta) i seguir les instruccions de l’assistent. També s’imparteixen tallers a les 17 h. a la plaça per ajudar i es poden sol•licitar per a l’assemblea ( persona que els imparteix: Versus)
b) Es presenta l’esquema de flux de treball del moviment (adjunt en pdf) que implica tenir portaveus (que ja sabíem) + nexes. Grup Nexes: es requereix a algú que siga nexe entre l’assemblea cvib i les comissions – la plaça. S’acorda que el nexe siguen membres de la comissió de global. Funcions: assegurar-se que tota la informació del moviment arriba al barri+ demanar suport a les comissions ( suport material , assessorament jurídic etc.)A diferència del portaveu, el nexe va directe del barri a les comissions sense passar per l’assemblea de-entre barris ni per la comissió d’acció global.
Recorda que hi ha mapa de districtes i que hi ha barris que no tenen assemblea. Es comenta que Ciutat Vella i Botánic es ja un espai molt gran.
Assisteix a l’assemblea Antonio G. que s’incorpora avui i que ve de la comissió jurídica de la plaça, s’ofereix com a nexe amb la comissió jurídica.
María és provisionalment un nexe intermedi entre plaça-comissions i el nostre nexe, el seu mail esSanamat.vlc@gmail.com (tenim el seu telèfon però no es veu convenient posar-ho en documents que van a estar oberts, us ho fique en el mail )

4-Difusió diumenge 26(dia Corpus)
-S’acorda que les accions per al corpus es desenvolupen de forma individual, per centrar tota l’energia col•lectiva en les accions del Cabanyal, que coincideixen en dates. Es van proposar: pegada de cartells amb dades concretes i de problemàtiques del barri, ornamentació de balconades.
-Es proposa parlar en algun moment de l’economia de l’església.
5-Accions d’adhesió al Cabanyal en relació a la Fórmula 1.
-Es proposa col•lapsar la centraleta de la policia amb trucades denunciant per soroll quan la fórmula 1 estiga en marxa (entrenaments etc.)
-Es proposa que l’enfocament de les accions pel Cabanyal siga la contaminació acústica i l’especulació amb el sòl.
-Es proposa petició de transparència sobre les formes de pagament a Ecclestone (director de la Fórmula1); en relació a la negativa a fer pública la llista de les grans fortunes (que tenen el seu capital en paradisos fiscals) , és a dir, existeix el dubte de si els diners públics amb els que es paga a Ecclestone estan anant a parar a una paradís fiscal … (llavors això no seria una crisi seria un robatori)…
6-Informació de les comissions
Local
-S’acorda consultar a Antonio (comissió jurídica),comunicar, i fer ús ( independentment del resultat de les accions anteriors) del solar de Velluters de propietat pública per al desenvolupament d’unes jornades d’activitats a mitjan juliol. Objectiu: fer visibles els espais en desús i les necessitats d’espais del barri.
-Es proposa sol•licitar a Radio klara (104.4 Fm i internet ) un programa setmanal per donar visibilitat al treball de l’assemblea de Barri i difusió al moviment per a aquells que no segueixen les xarxes. ( de moment Teresa i Santi)
-S’ofereix la possibilitat de rebre tallers d’acció no violenta, de funcionament assembleari etc.
-Propera assemblea de local: dijous 23 a les 17h en Art-Facto. C/ Peu de la Creu.

Des de ca Revolta s’ofereix participar en l’espai d’entrevistes que es grava el dimarts 28 de juny. Van: Santi, Pilar i Virginia.
Pendents
1-Lloc per a l’assemblea en dies de pluja i fred. Es proposa el local de l’associació de veïns de Palleter i queda obert a altres propostes.
2-Decidir si es passa a n-1 tota la info. i seguim només amb n-1, o si es mantenen n-1 , rise-up i totes les eines de comunicació desenvolupades fins al moment.
Es proposa que es demane que la comissió de xarxes informe sobre pros i contres de cadascuna de les xarxes per prendre la decisió.
3-Queda pendent el tema de la permanència de l’acampada a la plaça 15-m. i les formes de decidir (ampli debat, diferents enfocaments) Es proposa que s’estudie detingudament en comissions i documents de reflexió que puguen ajudar a resoldre problemes nous de maneres noves i enriquidores.
4-Queda pendent la moderació de llista de correu: es proposa definir la utilització de les eines (cadascuna d’elles) en la propera assemblea i es sugereix que de moment ens moderem en els enviaments segons criteris individuals.

L’assemblea va acabar a les 21:15 h. amb Javier, implicat a l’ajuntament amb un grup de jubilats que es posen a disposició per col•laborar.

Divendres que ve 24 complim un mes, ja que l’assemblea es va constituir el dia 24 de maig i va generar la seva primer acta en la 2ª el dia 28 de maig de 2011.
Felicitats!!
Salut!