Αρχική

Η Riseup προσφέρει εργαλεία online επικοινωνίας για ανθρώπους και ομάδες που εργάζονται για την απελευθερωτική αλλαγή της κοινωνίας. Είμαστε ένα project για τη δημιουργία δημοκρατικών εναλλακτικών και την εφαρμογή του αυτο-καθορισμού, έχοντας τον έλεγχο των δικών μας ασφαλών μέσων επικοινωνίας.

Email

https://mail.riseup.net

Προσφέρουμε ασφαλείς και ιδιωτικούς λογαριασμούς email, προσβάσιμους μέσω web, shell, IMAP, ή POP. Βρείτε βοήθεια για τα email. Συνδεθείτε στο webmail. Ζητήστε έναν λογαριασμό. Επαναφορά χαμένου κωδικού. Αλλαγή των ρυθμίσεών μου.

Λίστες Email

https://lists.riseup.net

Προσφέρουμε λίστες email για οργανώσεις ακτιβιστών. Βρείτε βοήθεια για τις λίστες. Συνδεθείτε στις λίστες. Κάντε αίτηση για λίστα. Γίνετε συνδρομητές. Διαγραφείτε από συνδρομητές.

Νέες Υπηρεσίες

Δοκιμάζουμε υπηρεσίες VPN, chat, και etherpad. Αυτές οι υπηρεσίες είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και πιθανώς είναι αναξιόπιστες μερικές φορές. Άν θέλετε να βοηθήσετε να τις δοκιμάσουμε, δώστε τους μια ευκαιρία.

Πόροι

Ασφάλεια

Πόροι και οδηγοί για περισσότερο ασφαλείς επικοινωνίες.

Γραφείο Βοήθειας

Για να μας κάνετε μια ερώτηση, χρησιμοποιείστε το γραφείο βοήθειας και δημιουργήστε ένα ticket βοήθειας. Αλλά πριν από αυτό, παρακαλούμε ψάξτε και διαβάστε την online τεκμηρίωση που υπάρχει σε αυτό το site.

Η παλιά μας τεκμηρίωση είναι ακόμα διαθέσιμη στο oldhelp.riseup.net.

   

once this page has content, you can publish it by making it public