en-valencià

Acta 11 Julio en valencià

Comença l’assemblea quan són les 18:00 amb (més o menys) 40 assistents.

En primer lloc es decideix qui dinamitzarà i triem a Adela, qui moderar i s’ofereix Pau, i qui ha d’alçar acta i s’ofereix Xaro85.

Estrenem el “Comité de Benvinguda” que, amb dos voluntaris per a no interrompre l’assemblea, informen als vianants curiosos de qui som i què fem ací, així com una pissarra i tres colors de guix (segons urgència) on proposar punts a tractar durant la lectura de l’Acta anterior.

Es llegeix l’Acta anterior i s’obre torn de paraula per a ratificar-la: s’aprova acotar els temps d’intervenció a 15 minuts. Es rectifica la proposta sobre exclusió social demanant que s’adjunte la violència de gènere, i després aquestes puntualitzacions s’aprova l’Acta.

Seguint l’ordre del dia passem a escoltar:
Comissió de Participació reparteix fotocòpies per a la seua lectura i estudi fins a la pròxima assemblea, amb 9 propostes a votar.
Comissió de Logística proposa l’ús de pàgines web, blocs, xarxes socials, etc. i s’aprova l’ús del bloc de la Pl. 15M i la creació d’un altre propi, molt vàlid per a interactuar paral•lelament amb l’Assemblea de Barri i les comissions, així com oferir un accés directe a qualsevol veí que vulga participar del moviment INDIGNATS 15M. També aprovem la creació d’un compte en xarxa social alternativa anomenada We.riseup.net com a eina de treball on compartir Actes, proposar punts a tractar en Assemblea, calendari d’accions, compartir informació, etc., que agilitzarà l’actuació individual. En relació a això es proposa un taller impartit per Adela i / o Fabrizio per aprendre el maneig de “riseap”, això serà dissabte 11 i dimarts 14 a les 17:00 a “La Mandràgora” (veniu amb portàtil).
Comissió de Difusió convoca una acció per al dijous 9 a les 21:30 a la pl. Viriato amb la intenció de fer-nos notar al barri (veniu amb xiulet).
Comissió d’Acció Local no té propostes i seguirà reunint-se.
Comissió d’Acció Global proposa reunir-se puntualment per a accions concretes.
Les persones delegades com a representants del nostre Barri a l’Assemblea de Barris a la pl. 15M no han assistit avui, pel que s’informa espontàniament del que s’ha parlat allí i això és: unificar Actes, canviar dia i hora de reunió i rebre dels barris propostes d’acció pública.

Després d’aquestes intervencions i atesa l’hora aconseguida vam decidir tractar tres dels punts urgents anotats a la pissarra de propostes:
Un assembleista informa de la inquietud dels nostres Majors pel Moviment Indignats 15M i demana ajuda per a informar i convidar a la participació a aquest sector de la nostra societat que amb ànsies de col•laborar, tant pot aportar. La Comissió de difusió recull aquesta demanda per desenvolupar-la.
Un altre assembleista proposa eliminar les Assemblees del dimecres aportant dues raons que són 1) per donar temps a les comissions i 2) fer més ús de la intervenció individual en bloc i xarxa. Queda a votació per a la propera Assemblea.
Finalment una tercera assembleista informa de la Mobilització contra la proposta del nostre Govern Autònom sobre l’Ensenyament Multingüe, que serà dijous 9 a les 19:00 a la pl. de la Verge.

En aquest punt s’alça la sessió sent les 20:30 i havent (més o menys) 70 persones.

ORDRE DEL DIA PER A L’ASSEMBLEA DEL DISSABTE 11:

- Unificació d’Actes i Organigrama per Assemblea de Barri - Calendari d’Accions - Autodefensa i Carta d’Advocats - Canvi de dia i hora de l’Assemblea de Barris en pl. 15M - Continuïtat de l’Acampada València - Vendre / regalar Indignació a la porta dels mercats - Lectura de l’acta de Benicalap - Banc de temps - Proposar als Barris We.riseup.net com a eina de treball